Latest News

10 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Tentang ZAKAR!

10 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Tentang ZAKAR!

Semua orang lelaki ada zakar. Tetapi bukan banyak perkara yang kita semua tahu berkenaan alat reproduksi yang kita punyai selama ini. Kebanyakan daripada maklumat yang kita simpan dalam folder storage otak kita lebih merupakan kepercayaan atau cerita yang disampaikan dari satu zaman ke satu zaman.Ada banyak juga maklumat turun temurun ini yang tak pernah kita semak samada benar atau salah. Kita simpan sahaja dan sekali sekala keluarkan maklumat itu kembali untuk disampaikan pula pada orang lain atau mereka yang jauh lebih muda daripada kita. maka ia kekal sebagai satu anggapan yang tidak berlandaskan maklumat yang tepat.

Oleh itu, apa kata kita lihat 10 perkara yang perlu anda tahu tentang zakar di bawah dan semak samada ada kepercayaan yang dipendam selama ini yang tersasar dari fakta sebenar:
  1. Tidak ada hubung kait antara saiz zakar anda dengan saiz kaki anda walaupun ramai yang percaya begitu.
  2. Ketinggian seseorang dapat memberi isyarat berapa besar saiz zakarnya. Makin tinggi makin besar anugerahnya!
  3. Purata saiz zakar rakyat sesebuah negara itu ada hubungkait dengan keadaan ekonominya! Agak pelik tetapi ada buktinya.
  4. Adakah alat yang mampu besarkan saiz zakar...? Ya memang ada!
  5. Kebanyakan wanita gemar saiz zakar yang pertengahan.
  6. Jika wanita sering capai kemuncak melalui ransangan vaginal, dia biasanya lebih suka saiz zakar besar
  7. 85% daripada kaum wanita puas hati dengan saiz zakar pasangannya. Namun peliknya hanya 55% lelaki yang puas hati dengan saiz zakarnya sendiri. 45% impikan zakar yang lebih besar manakala hanya 0.2%  impikan saiz zakar yang lebih kecil.
  8. Hanya 1% wanita berpendapat panjang zakar teramat penting manakala 22% merasakan panjang zakar penting. 55% wanita merasakan panjang zakar tak penting manakala 20% merasakan lansung tak penting. Walau bagaimanapun saiz ukurlilit zakar agak lebih penting daripada panjang zakar bagi wanita.
  9. Zakar yang kecil ada hubungkait dengan masalah mengeras.
  10. Pernahkah anda terfikir kenapa zakar anda berbentuk sedemikian? jawapannya adalah bentuk tersebut berfungsi mengeluarkan sperma lelaki lain (jika ada dalam vagina). Apabila pasangan berjauhan lama lalu bertemu semula, biasanya seks menjadi lebih ganas atau kasar. Ini di sebabkan kayuhan zakar secara kasar lebih berkesan mengeluarkan sperma orang lain dari vagina (jika ada).

Pam Zakar Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Powered by Blogger.
Published By Gooyaabi Templates